Restaurangskolan
Välkommen till Restaurangskolan i Hässleholm. Hos oss äter du mat som är lagad av våra elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Kontakta oss
Öppettider restaurangen
Butiken
Butiken är öppen 13:15-14:30 de dagar restaurangen är öppen och i mån av varor med start vecka 5
Bistron
Telefonbokning 10:30-13:00 0451-268569 de dagar restaurangen är öppen
Lunch serveras följande veckor:
Vecka 6-7 måndag,tisdag,torsdag,fredag
Vecka 9-10 måndag, tisdag
Vecka 12-15 måndag, tisdag
Vecka 17, 19-20 torsdag, fredag
Vecka 21-22 måndag, tisdag
Eftersom vi väntar på en ny skola, kan vi bara ta emot 14 personer i vår lilla Bistro
Lunch: Tre rätter gäller 225:-
Följ oss på instagram rl_jacobsskolan
Meny vecka 6
måndag-tisdag
Förrätt 1
Halstrad pilgrimsmussla med brynt sojasmör och pumpapuré Allergen: mjölkprotein, soja
Förrätt 2
Rökt anka med chevrecreme och äppelchutney Allergen: mjölkprotein
Fiskspisen
Stekt rödingfilé, vermouthsås och bakad jordärtskocka Allergen: mjölkprotein, selleri, vin,
Köttspisen
Helstekt biff, portvinssås och svampfylld cannelloni Allergen: mjölkprotein, ägg, vin, selleri, gluten
Dessert 1
Kanel och kardemummaglass med mandel och körsbär Allergen: mjölkprotein, ägg
Dessert 2
Vanilj o yoghurtpannacotta med karamellpäron Allergen: Mjölkprotein
torsdag-fredag
Förrätt
Liten tapastallrik med gratinerad grönmussla, friterade jätteräkor och friterad fiskkrokett serveras med citronaioli.
Gnocchi serverad med brynt smör, salvia, kapris, parmesan och pinjenötter.
Gazpacho serverad med tomat och basilikatoast.
Huvudrätt
Torskrygg serverad med rostad paprikasalsa på en bädd av potatisskivor.
Pluma med mojorojo, mojoverde och saltkokt potatis.
Dessert
Crema Catalana med apelsin.
Gino serveras med vaniljglass
Meny vecka 7
Måndag-Tisdag
Förrätt
Rådjursinnanlår med pepparrots crème och västerbottenpaj
Allergen: mjölkprotein, ägg, gluten
Fiskspisen
Räkfärserad spättafilé med skaldjurssås och gulbeta
Allergen: ägg, mjölkprotein, vin, selleri
Köttspisen
Entrecote Tyroliene, friterad potatis
Allergen: ägg, mjölkprotein, vin, gluten
Dessert
Messmörsglass med havtornscurd o chokladmaräng
Allergen: mjölkprotein, ägg
Dessert
Citronsuffle m blåbärssorbet Allergen:ägg, mjölkprotein
Torsdag-Fredag
Förrätt
Pilgrimsmussla med jordärtskockskräm.
Svamptoast med parmesankräm.
Potatis & ostsoppa.
Huvudrätt
Räkfylld rödspätta med remouladesås.
Örtbakad kalvtritrip med rotsaksgratäng.
Dessert
Chokladkaka med ganache serverad med hallongrädde.
Pavlova.
Hjälpte informationen på denna sidan dig?